Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. El este poliţistul ce l-a prins pe şoferul fugar de pe str. Horea!

El este poliţistul ce l-a prins pe şoferul fugar de pe str. Horea, din Cluj-Napoca. Agentul de poliție Răzvan Cornea Domuța era în timpul liber, în trafic, în mașină; tocmai ce o luase pe soția sa de la autogară și se îndreptau spre casă. Ambii au fost martorii teribilului accident de pe strada Horea.

Ce spune Poliţia

“Imediat după impact, colegul nostru a tras repede pe dreapta și a anunțat accidentul, efectuând primul apel la 112, pentru salvarea celor răniți.

După o scanare rapidă a locului, i-a identificat pe tinerii din mașina care a pătruns pe contrasens. Erau dezorientați și se aflau în preajma autovehiculului condus regulamentar. La un moment dat, mașina celor doi a luat foc, context în care colegul nostru s-a îndreptat spre propriul autovehicul pentru a-și lua stingătorul și a lichida focul. Acesta a fost momentul în care cei doi au plecat de la fața locului, fugind într-o direcție necunoscută.

Imediat după stingerea focului, colegul i-a căutat cu privirea pe cei doi și nu i-a mai văzut. A început să întrebe lumea adunată în ce direcție au plecat și a pornit pe urmele lor. A ajuns la o bifurcația de drumuri și, cu toate că nu i-a zărit la acel moment, instinctul i-a spus să o ia pe strada Racoviță, stradă pe care i-a și prins.

A alertat echipajele de poliție, iar împreună cu colegii din cadrul Biroului Rutier i-a imobilizat. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că șoferul consumase alcool…

Colegul nostru a fost încadrat direct în structurile noastre în luna ianuarie 2017. Lucrează la Postul de Poliție din Chinteni – ajutor șef de post.

Are 28 de ani și își dorește foarte mult să fie aproape de oameni și să –i ajute de fiecare dată când poate. Tatăl său a fost polițist 23 de ani, iar mama sa, de asemenea, a fost cadru militar. Ei au fost cei care i-au insuflat valorile care au stat la baza formării acestuia.

Îl felicităm pentru modul în care a reacționat și pentru exemplul oferit”, a transmis IPJ Cluj.

ACTUALIZARE. Accident pe Horea! Doi încarceraţi și un mort. Șoferul beat a fugit, dar a fost reținut 24 de ore!

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Foto; Facebook

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Furtuna ce a făcut prăpăd în Anglia şi Europa se apropie de Cluj. Cod portocaliu!

Furtuna ce a făcut prăpăd în Anglia și în Germania, se apropie de Cluj. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a...

Închide