Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

LIVE. Gest onorabil, la Cluj! A luat două fete sărmane de pe stradă și le-a oferit o masă la mall

Asociația Ștergem Lacrimi din județul Cluj a hrănit, astăzi, două fete sărmane și flămânde, iar reprezentanții asociației transmit un mesaj de mulțumire tuturor donatorilor datorită cărora cele două au avut parte de un prânz hrănitor.

„Dumneavoastră, donatori ai Asociației Ștergem Lacrimi, ați hrănit chiar acum două fete sărmane și flămânde. Cinste vouă! Vă mulțumim! Doamne, îți mulțumim!”, transmit reprezentanții asociației. 

Asociația este renumită pentru cazurile umanitare pe care le face atât în județul Cluj, cât și în județele limitrofe. Unul dintre recentele cazuri cu un impact puternic a fost cel al bunicuței sărmane ce a avut nevoie de o sobă. Oamenii s-au mobilizat rapid și i-au oferit femeii o sobă, dar și multe alte bunătăți.

În acest moment, asociația strânge bani pentru cinci copilași ce au rămas orfani de mamă, după ce aceasta a fost răpusă de cancer.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ministrul Transporturilor la Cluj: În iunie vor fi daţi în trafic 5 km din Autostrada Transilvania

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat astăzi, la Cluj, că în luna iunie va fi deschisă traficului rutier o porţiune...

Închide