Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

MOBILIZARE. Campanie pentru familia distrusă în accidentul mortal de pe Horea

Campanie pentru familia distrusă în accidentul de pe Horea. Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima” a lansat o campanie pentru ajutarea familiei colegului Sani Barani (foto jos), care şi-a pierdut fratele în accidentul de duminică de pe str. Horea, iar părinţii i-au fost răniţi.

“Suntem alături de colegul nostru Sami Barani în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea fratelui său de numai 22 de ani și starea gravă a părinților săi, victime ale unui accident rutier petrecut duminică seara în Cluj-Napoca.

Comunitatea ANMGD și-a propus să sprijine familia îndoliată și într-o manieră practică. Astfel, cei care doriți vă puteți alătura inițiativei profesorilor noștri de a efectua donații către contul RO48INGB0000999904641788 – Samuel Cornel Barani. Ajutorul vostru contează!”, a scris pe Facebook, Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima”.

De asemenea, Opera Națională Română din Cluj-Napoca a anunţat că susține demersul Academiei.

”Susținem inițiativa Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” Cluj-Napoca și suntem alături de colegul nostru, Sami Barani în aceste momente dificile. Vă încurajăm să sprijiniți această familie greu încercată cu o donație în contul afișat mai jos. Vă mulțumim!”.

Fratele său, Filip Barani se afla în mașina condusă regulamentar de către tatăl său, atunci când a avut loc tragedia. Părinţii au facturi multiple, dar sunt în stare stabilă.

Potrivit medicilor UPU, pacientul (tatăl), în vârstă de 47 de ani a fost adus la urgență cu STEMI infero-posterior. Luxație șold drept cu fractură perete posterior acetabul drept cu deplasare. TCC. Escoriații mâna dreapta. Escoriații gambe bilateral. S-a redus luxația de șold și a fost trimis la Institutul Inimii, pentru tratament, iar apoi va fi preluat de clinica de Ortopedie.

Pacientă (mama), în vârstă de 50 de ani, care se afla pe bancheta din spate, a ajuns la urgențe cu TCF cu fractură de oase proprii nazale și epistaxis anterior bilateral oprit spontan.Traumatism toracic cu fracturi costale bilateral și arii de contuzie pulmonară bilateral. Fractură cominutiva cu deplasare cap femural stâng și cavitate acetabulară stânga. Fractură ramura ilio-ischio pubiană dreapta. Disjuncție simfiza pubiană. Fractură aripă sacrată bilateral. Fractură platiu tibial extern stâng și femur stâng. Fractură diafiză humerală stânga cu deplasare. În prezent, pacienta se află în Secția Clinică ATI I.

Accidentul pe Horea – Ce spune Poliţia Cluj

Un tânăr din Republica Moldova, în vârstă de 21 de ani conducea un autoturism dinspre gara înspre centru, pe strada Horea, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un autoturism condus din sens opus.

Imediat dupa impact, şoferul care a provocat accidentul, impreuna cu pasagerul, au fugit de la fata locului, fiind depistati de politisti pe strada Racovita( 0,35 mg/l alcool pur in aerul expirat).

Autoturismul condus de tanarul de 21 de ani a luat foc, necesitand interventia pompierilor. El a fost arestat pentru 30 de zile.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujeanul care preia DNA. Crin Bologa a trecut de CSM

Clujeanul care preia DNA. Crin Bologa a trecut de CSM. Crin Bologa a primit, azi, aviz pozitiv din partea Secţiei...

Închide