Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Parc logistic de 24.500 mp lângă Cluj Napoca; investiţie de 14 milioane de euro

Parc logistic de 24.500 mp lângă Cluj Napoca; investiţie de 14 milioane de euro. Urbano Parks, firmă fondată de trei antreprenori din Cluj Napoca, vrea să investească 14 milioane euro pentru constucţia parcului logistic Urbano Cluj Vest (UCV), care va fi finalizat până la finele acestui an.

Urbano Parks, firmă fondată de trei antreprenori din Cluj Napoca, vrea să investească 14 milioane euro pentru constucţia parcului logistic Urbano Cluj Vest (UCV), care va fi finalizat până la finele acestui an.

Depozitul logistic este situat în zona Floreşti-Gilău, cu acces direct la DN1, lângă nodul Gilău al Autostrăzii Transilvania (A3). Urbano Vest Cluj va avea o suprafaţă construită de 24.500 mp, suprafaţa totală a parcului fiind de 5 ha.

Parc logistic de 24.500 mp lângă Cluj Napoca: Cei trei antreprenori implicaţi în proiect sunt Mircea Ilea, Alexandru Şerban şi Daniel Paraschiv.

„Suntem un grup de dezvoltatori din Cluj-Napoca, cu o experienţă de peste 20 ani în real estate. În toţi aceşti ani, am înţeles nevoile pieţei şi, mai ales, facilităţile pe care le putem pune la dispoziţia clienţilor noştri pentru a le oferi un cadru optim pentru desfăşurarea activităţii lor”, a declarat Daniel Paraschiv, co-fondator Urbano Parks.

Mircea Ilea a fost unul dintre acţionarii companiei de televiziune prin cablu Seltron, vândută în 2007 către UPC. Daniel Paraschiv a fost director de dezvoltare pe Transilvania la CTP Invest, din 2018 în 2019, după ce lucrase anterior la EVW Holding şi Autoworld.

Prima fază a proiectului va fi livrată în primăvara acestui an, iar lucrările la faza a doua au început deja. Proiectul Urbano Vest Cluj va fi dat în folosinţă la capacitate maximă la finalul acestui an.

Primele companii care au închiriat spaţii în depozit sunt firmele austriece Englmayer şi Schuller Eh`Klar, care au închiriat peste 4.500 mp spaţii de birouri, tehnice şi sanitare, şi spaţii de depozitare.

Potrivit unei analize CBRE, piaţa spaţiilor industriale din zona de vest şi nord-vest a ţării înregistrează o creştere accelerată, după ce în decurs de doar patru ani, stocul s-a dublat, devenind a doua piaţa ca mărime după Bucureşti şi este aşteptat să depăşească 700.000 mp în acest an. În acest moment, sunt în construcţie încă 65.000 mp de spaţii industriale în apropierea oraşelor Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea şi Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Prins cu levierul în tâmplăria geamului. Hoțul nu a avut nicio scăpare

Prins cu levierul în tâplăria geamului. Hoțul nu a avut nicio scăpare. La data de 18 februarie, în jurul orei...

Închide