Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Peste 190 de locuri pregătite pentru eventuale cazuri de Coronavirus la Cluj-Napoca

Au fost pregătite 197 de paturi de spital pentru plasarea în carantină a eventualilor suspecți de infecție cu Coronavirus, în municipiul Cluj-Napoca. Printre spațiile pregătite se află și clădirea Clinicii de Medicină a Muncii, a confirmat pentru G4Media prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean.

Aceste 197 de locuri sunt pregătite pentru carantină, în timp ce la Spitalul de Boli Infecțioase există nouă locuri de izolare, pentru eventuali suspecți de infectare.

Prefectul a evitat să spună care sunt celelalte spații luate în calcul, spunând că aceste informații nu sunt publice și ar putea crea reacții de panică.

„Clinica de Medicina Muncii urma să fie evacuată oricum, pentru lucrările de renovare și modernizare care au loc acolo. Există locuri identificate, cu o capacitate totală de 197 de locuri”, a precizat prefectul, potrivit G4Media.

„Repet, vorbim doar de cazuri potențiale. În carantină vor intra doar cei care vin din cele 11 localități afectate din Italia. Posibilitatea ca ei să vină este extrem de mică, fiindcă, teoretic, fiind în carantină acolo, nu ar trebui să poată părăsi localitatea”, a mai spus prefectul, potrivit aceleași surse.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. Super-softul poliţiei clujene. “Face” din noapte zi. Un program al IPJ Cluj „vede” detalii nebănuite

Super-softul poliţiei clujene. "Face" din noapte zi. Un program al IPJ Cluj „vede” detalii nebănuite. Un software pe care îl...

Închide