Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Salvator şi în timpul liber! Paramedicul a sărit să ajute copiii răniţi în accidentul mortal de pe DN 1F

Joi seara, plt. adj. Iosif Dacian, paramedic SMURD din cadrul Gărzii nr. 2 Ileanda, aflat în timpul liber, se deplasa spre municipiul Cluj-Napoca. Pe raza localităţii Sânmihaiu Almaşului acesta a auzit un zgomot foarte puternic care venea din faţă. A oprit imediat autoturismul şi a alegat către locul unde a observat două autoturisme implicate intr-un grav accident rutier.

Acesta a evaluat rapid situaţia, şi s-a îndreptat spre autoturismul din care se auzeau plânsetele unui copil, unde a observat şi şoferul care era încarcerat şi inconştient.

Rapid salvatorul a analizat vizual şi celălalt autoturism unde a observat o singură persoană neîncarcerată, conştientă care vorbea cu o altă persoană cara i-a sărit în ajutor. A intrat în primul autoturism pentru a liniştii şi asista copilul care era încarcerat având prins piciorul stâng şi a apelat numărul de urgenţă 112 oferind toate informaţiile relevante despre situaţia de la faţa locului.

La scurt timp, la faţa locului a sosit un echipaj SMURD şi unul de descarcerare, salvatorul ajutându-şi colegii în gestionarea eficientă a situaţiei de urgenţă.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Salvator şi în timpul liber! Paramedicul a sărit să ajute copiii răniţi în accidentul mortal de pe DN 1F

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
S-a trezit cu mașina praf în Cluj-Napoca. Făptașul a fugit

S-a trezit cu mașina praf în Cluj-Napoca. Făptașul a fugit în noapte. Sâmbătă mai puțin norocoasă pentru un clujean. ”Atunci...

Închide