Ultima actualizare: 6.7.2020
Locale

Se caută investitori! Licitație de 300 milioane euro în Cluj-Napoca

O licitaţie de până la 1,436 miliarde lei (300 milioane euro) pentru concesionarea lucrarilor pentru realizarea si exploatarea unor imobile a fost lansată de Primăria Cluj, potrivit news.ro.

Licitaţia vizează ”concesionarea lucrărilor pentru realizarea şi exploatarea unor imobile cu funcţiuni complexe pe terenul aflat în proprietatea Municipiului Cluj-Napoca, bdul 21 Decembrie 1989 nr. 106”.

Ofertanţii pot opta fie pentru o investiţie cu destinaţia hotel de minimum 200 camere, clasificare turistică 4 stele, fie pot opta pentru clădire de birouri şi servicii conexe, minimum clasa A, cu respectarea cerinţelor din caietul de sarcini.

Valoarea contractului este estimată între 350 milioane lei şi 1,426 miliarde lei. Durata contractului este estimată la 480 luni (40 de ani).

Ofertanţii care opteazǎ pentru investiţie hotel 4 stele trebuie să înregistreze o cifră de afaceri anuală medie de 14 milioane euro, în ultimii trei ani, în domeniul obiectului contractului de concesiune pentru care se depuna oferta.

Pentru firmele care opteazǎ pentru investiţie clădire birouri sau funcţiuni mixte: minimum 3,4 milioane euro cifră de afaceri anuală medie în ultimii trei ani.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 martie.

Foto clădire: Știri de Cluj

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Un clujean, la mic dejun cu președintele SUA, Donald Trump

Un clujean, la mic dejun cu președintele SUA, Donald Trump. Preşedintele  PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, a avut ocazia să...

Închide