Ultima actualizare: 3.4.2024
Sport

Sevilla – CFR Cluj. Dan Petrescu: Gazdele sunt echipa favorită

Sevilla – CFR Cluj. Dan Petrescu: Gazdele sunt echipa favorită. Cu toate că pe teren propriu a izbutit egalul, tehnicianul român consideră în continuare că rivala are șanse mai mari în manșa a doua.

“E un meci foarte important pentru cariera mea, la fel ca şi pentru jucători. Sunt convins că şansele noastre sunt mici, Sevilla e favorită clară. Dacă noi câştigam cu 1-0 în tur eram mult mai optimist. Dar cu acest egal numai o altă minune poate face ca CFR să se califice mai departe. Îmi e foarte greu să aleg un jucător de la Sevilla care îmi place, pentru că sunt toţi foarte buni.

Au 17 internaţionali în lot. Am studiat Sevilla, dar noi studiem foarte bine orice adversar. Şi Sevilla e foarte periculoasă acasă, la fel ca CFR. Deci aici ne asemănăm. Iar penalty-urile le vom exersa… să dea Domnul să ajungem la penalty-uri, înseamnă că am făcut un meci extraordinar. Noi nu avem presiune, ce presiune să avem? La ei e presiune, că sunt Sevilla. Dacă pe noi ne elimină Sevilla, ce presiune să avem? Emoţiile sunt foarte mari, dar e ceva normal, pentru că asta e meseria de antrenor”, a spus acesta.

CFR Cluj întâlneşte, joi, de la ora 22:00, în deplasare, formaţia spaniolă Sevilla FC, într-o partidă contând pentru manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League.

“Nu sunt eu neapărat principalul actor al acestui club. Jucătorii sunt actorii principali tot timpul. Avem un lot jucători cu mare experienţă, iar unii dintre ei sunt pe final de carieră şi vor să dea tot ce au mai bun. Deac, Camora, Hoban Vinicius, Arlauskis sunt exemple… şi ei îşi doresc să ajungă cât mai departe în Europa League pentru că nu se ştie dacă mai joacă 1 an sau 2 şi după aceea se lasă. Cred că e şi ăsta un motiv care face ca CFR să facă rezultate bune în Europa”, a adăugat antrenorul.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Sevilla – CFR Cluj. Dan Petrescu: Gazdele sunt echipa favorită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Sport
Victorie pentru CFR Cluj contra Craiovei. Clujenii se îndreaptă sigur spre noul titlu

Victorie pentru CFR Cluj contra Craiovei. Clujenii se îndreaptă sigur spre noul titlu. Ardelenii și-au adjudecat o victorie mare în...

Închide