Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Spectacol caritabil, se strâng banii pentru reînființarea Mocăniței pe Valea Arieșului

Societatea Cultural-Patriotică Avram Iancu din România, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților și despărțământul Cluj al Societății Astra organizează, duminică, 9 februarie, ora 18, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, un spectacol caritabil, intitulat “Suflet Românesc”, în scopul strângerii de fonduri pentru susținerea proiectului de reînființare a Mocăniței pe Valea Arieșului.

”Prin această manifestare, organizatorii doresc să sensibilizeze publicul clujean, opinia publică, privitor la necesitatea refacerii căii ferate a Mocăniței ca prim pas  în revitalizarea turistică a zonei Valea Arieșului, pentru impulsionarea dezvoltării economice și sociale a acestei zone și stoparea depopulării Țării Moților”, au anunțat organizatorii.

Îndrăgiții interpreți ai folclorului românesc, Marian Deac și Corel Borza, vor concerta alături de ansamblurile folclorice ale Companiei de Transport Public din Cluj Napoca, Dor Transilvan și Rapsodia Someșană, într-un spectacol pledoarie pentru renașterea economică, culturală și turistică a zonei Valea Arieșului. Copiii din grupul “Muguri de folclor” condusi și dirijati de prof. Săndel Filip vor deschide spectacolul cu frumoasele cîntece patriotice din repertoriu.

Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor din sală, iar donațiile pentru proiectul “Mocănița” se pot face la finalul spectacolului.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Sursa foto: Clubferoviar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Fosta viceprimăriță a Clujului, Anna Horvath, condamnată definitiv pentru conflict de interese

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins zilele ca nefondat, recursul fostului viceprimar UDMR al municipiului Cluj-Napoca, Anna Horvath...

Închide