Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTOGALERIE. Parcul din Florești prinde contur. Cum se prezintă lucrările

Parcul din Florești prinde contur. Primarul Horia Șulea a postat imagini cu lucrările de la Parcul de Agrement și Joacă de pe locația fostului Poligon de pe str Tăuțiului.

Potrivit edilului, lucrările merg strună, aleile sunt aproape terminate, iluminatul instalat la fel, se lucrează din plin la pavajul zonei de scenă și cea adiacentă, precum și la realizarea minitribunelor.

“Vă reamintesc, suprafața totală a parcului va fi de 15.760 mp, iar suprafața aparatelor de joacă va fi de 965 mp. De asemenea, vom avea o suprafață de spații verzi amenajate în cuantum de 5.390 mp. De menționat că nu vor fi tăiați sau afectați arborii de dimensiuni mari existenți. Ca dotări, parcul va cuprinde 5 ansambluri de joacă mari, balansoare, echipament de joacă de cățărare, leagăne, minitribună, scenă, grup sanitar, foișor, cișmea…”, a precizat primarul Horia Şulea.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Spectacol caritabil, se strâng banii pentru reînființarea Mocăniței pe Valea Arieșului

Societatea Cultural-Patriotică Avram Iancu din România, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților și despărțământul Cluj al Societății Astra...

Închide