Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Un restaurant din Cluj închis după ce OPC a găsit produse expirate în magazie

Într-un articol publicat de portalul Actual de Cluj, se arăta că celebrul restaurant Napoca 15, din centrul municipiului Cluj-Napoca, deținut de omul de afaceri Mircea Buteanu, ar servi mâncare preparată din produse expirate.

OPC s-a autosesizat și a decis închiderea restaurantului până la ajungerea la un nivel optim de funcționare.

Comisarul Mircea Radu – Oficiul pentru Protecția Consumatorilor Cluj: „localul a fost închis. Ne-am autosesizat  și am făcut un control în urma discuțiilor avute în cadrul OPC. Sunt nereguli destul de grave și am luat măsurile de rigoare. Localul a fost închis până când se va ajunge la un nivel optim de funcționare. Operatorul trebuie să aducă spațiul la conformitate. Am găsit spații neconforme, spații insalubre, murdărie. Am găsit produse expirate depozitate. Expirate de 4-5 luni. E o problemă. Am rămas surprins de felul în care arată acel spațiu din centrul orașului. De aceea s-a luat măsura închiderii de către operator. S-au semnat niște documente, e închis tot, iar operatorul se angajează să aducă locul la condiții optime. Până atunci rămâne închis”, a declarat inspectorul OPC pentru actualdecluj.ro.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Profesoară din Suceava suspectă de coronavirus. Este transferată la București

O profesoară de limba engleză din Suceava este suspectă de coronavirus. Aceasta s-a întors pe 30 ianuarie din China, iar...

Închide