Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Un român a fost ucis în atacurile din Germania. Ar fi vorba de un tânăr de 23 ani

Un român a fost ucis în atacurile din Germania. Ar fi vorba de un tânăr de 23 ani. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat în urmă cu puțin timp că un român a fost ucis în Germania, prin împușcare.

În continuarea informațiilor referitoare la atacul armat din Hanau, Ministerul Afacerilor Externe informează, cu regret, că autoritățile germane au confirmat, cu puțin timp în urmă, că un cetățean român se numără printre victime.

Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanțe familiei îndoliate și condamnă ferm orice act de violență și manifestare xenofobă.

Consulatul General al României la Bonn este în contact cu autoritățile locale și a luat legătura cu familia persoanei decedate pentru a oferi asistența necesară în astfel de situații.

Între timp, MAE a anunțat că repatrierea cetățeanului român, care a murit în urma atacului din Hanau, Germania, va fi asigurată prin fondul pentru situații de urgență. „Din dispoziția ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu repatrierea va fi asigurată prin fondul pentru situații de urgență”, potrivit sursei citate.

Se pare că ar fi vorba de un tânăr de 23 de ani. Acesta se afla în mașina peronală și se întorcea de la locul de muncă. se pare că el locuia cu familia acolo. Tânărul este originar din Giurgiu și s-a stabilit în Germania de peste 5 ani.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Un român a fost ucis în atacurile din Germania. Ar fi vorba de un tânăr de 23 ani.

8 morţi prin împuşcare. Alţi 6 răniţi grav în atac armat în Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. Clujean implicat într-un accident rutier în Budapesta

Un autoturism înmatriculat în județul Cluj a fost implicat, joi noaptea, într-un accident rutier în Budapesta. Un martor ocular a...

Închide