Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

68 de drumuri județene intră în reabilitare în 2020

68 de drumuri județene intră în reabilitare în 2020Consiliul Județean Cluj a aprobat joi, Programul de lucrări de modernizare și reabilitare și Programul de lucrări de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene din județul Cluj pentru anul 2020.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj. „Reabilitarea și întreținerea drumurilor județene constituie o prioritate absolută a acestui mandat. Am decis ca nu mai puțin de 68 de drumuri  județene să beneficieze în anul 2020 de aceste lucrări”.

Consiliul Județean va executa lucrări în profunzime pe 12 drumuri însumând peste 137 de km. Finanțarea lucrărilor, în valoare de circa 292,5 milioane de lei, aceasta va fi asigurată din bugetul propriu  și din fonduri europene.

Consiliul Județean va desfășura astfel de lucrări pe nu mai puțin de 56 de drumuri și sectoare de drumuri județene. Pentru aceasta, forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu, 55 de milioane de lei.

Începând de la jumătatea anului 2016 și până la finalul anului 2019, Consiliul Județean a derulat lucrări pe 682 de km de drumuri județene.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

68 de drumuri județene intră în reabilitare în 2020

Drumuri clujene care vor fi reabilitate. Ministrul Bode a făcut azi anunţul. Le va face drumuri naţionale din drumuri judeţene

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un român a fost ucis în atacurile din Germania. Ar fi vorba de un tânăr de 23 ani

Un român a fost ucis în atacurile din Germania. Ar fi vorba de un tânăr de 23 ani. Ministerul Afacerilor...

Închide