Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Una dintre mașinile implicate în accidentul din Mera a fost la un pas să ia foc

Una dintre mașinile implicate în accidentul din Mera a fost la un pas să ia foc. O autospecială cu modul de descarcerare, una pentru stins incendii, trei echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate, în jurul orei 18.40, ca urmare a unui grav accident rutier produs la ieșire din localitatea Mera.

Pompierii, sosiți de urgență la locul evenimentului, au găsit două autoturisme avariate, iar ocupanții se aflau în afara acestora.

O familie cu trei copii, respectiv ocupanții uneia dintre mașini, suferiseră traumatisme puternice și necesitau asistență medicală de urgență. Pompierii le-au acordat primul ajutor calificat până la sosirea echipajelor medicale.

Femeia, de cca 30 de ani, prezenta multiple traumatisme la nivelul membrelor inferioare, a feței și o stare generală mai gravă. Aceasta era conștientă și cooperantă.

Bărbatul prezenta traumatisme la nivelul unui membru inferior și era conștient și cooperant. Pompierii au sprijinit în continuare echipajele medicale pentru acordarea asistenței medicale de urgență, utilizând echipamentele speciale pentru a evita agravarea leziunilor în momentele când au fost urcați în ambulanțe.

Cei trei copii, cu vârste de 6, 12, respectiv 13 ani, nu prezentau traumatisme vizibile, dar erau sub stare de șoc fiind necesar transportul la unitatea de primiri urgențe pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Unul dintre autoturisme emana fum și prezenta scurgeri de hidrocarburi, după producerea accidentului, astfel încât a fost necesară intervenția pompierilor pentru a evita producerea unui incendiu.

Un al doilea bărbat, cca 30 de ani, a fost consultat de echipajele medicale, dar a refuzat transportul la spital.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Una dintre mașinile implicate în accidentul din Mera a fost la un pas să ia foc

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Trei copii au fost duși la spital în urma accidentului rutier din Mera

Trei copii au fost duși la spital în urma accidentului rutier din Mera. Alături de ei au primit îngrijiri și...

Închide