Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

UPDATE. S-a aflat cauza incendiului în care au ars o casă și 3 mașini din cartierul Europa

UPDATE: S-a aflat cauza incendiului în care au ars o casă și 3 mașini din cartierul Europa. Potrivit ultimelor informații, incendiul de pe strada Radu Stanca a fost observat de cei doi locatari ai imobilului, care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Se pare că focul a pornit de la unul dintre autoturismele distruse și apoi s-a extins la o fațadă și acoperișul casei (jumătate de duplex).

Din cercetările preliminare, se pare că a fost vorba despre o defecțiune a instalației electrice a autoturismului

.
Operațiunile de stingere au durat mai bine de două ore, iar intervenția promptă a pompierilor a evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Autoturismele distruse de flăcări erau parcate în curtea imobilului și erau proprietatea locatarilor din imobilul afectat de incendiu.

(Știrea inițială)

Pompierii de la ISU Cluj anunță că un incendiu de proporții a cuprins o casă de pe strada Radu Stanca din municipiul Cluj-Napoca.

”Focul s-a extins și la trei autoturisme parcate, la locul evenimentului intervin trei autospeciale pentru stins incendii, o platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD, dislocat preventiv. Intervenția este în dinamică”, au spus pompierii.

Sursa foto: Info trafic jud. Cluj și ISU Cluj

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Siguranța turiștilor pe primul loc. Angajații Salvamont au făcut pregătiri intense

Siguranța turiștilor pe primul loc. Angajații Salvamont au făcut pregătiri intense. Peste 20 de angajați și voluntari ai Formației Salvamont...

Închide