Ultima actualizare: 3.4.2024
Clujul are în spitale încă 14 persoane infectate cu Coronavirus față de ziua de ieri
Locale

29 de persoane cu coronavirus internate la Cluj. 15 sunt din județ

29 de persoane cu coronavirus internate la Cluj. 15 sunt din județ. În acest moment sunt internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, un număr total de 29 persoane depistate pozitiv cu Covid-19, 15 din județul Cluj, celelalte fiind din județele: Bistrița-Năsăud, Maramureș, Covasna, Mureș, Satu Mare, Iași, Sălaj și Brașov. O persoană din județul Cluj este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, numărul total al cazurilor din județul Cluj confirmate, fiind de 16.

Starea de sănătate a tuturor celor 29 de persoane confirmate este bună, fără elemente de gravitate.

În urma testării de ieri 19.03.2020, au fost depistate pozitiv un număr total de 10 persoane din județul Cluj, din care 9 erau în carantină (5 femei cu vârsta cuprinsă între 28-47 ani și 4 bărbați cu vârsta între 27-51 ani) și o femeie de 29 de ani aflată în autoizolare (a călătorit în Austria, Germania), internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase după ce a prezentat simptomatologie specifică. Toate cele 9 persoane din carantină au fost transportate în condiții de izolare la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, fiind internate pe secția dedicată, asimptomatice.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

29 de persoane cu coronavirus internate la Cluj. 15 sunt din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Consiliul Județean Cluj acordă sprijin financiar pentru spitalele clujene aflate în luptă cu COVID-19

Reunit în ședință extraordinară vineri, 20 martie a.c., plenul Consiliului Județean Cluj a aprobat, cu unanimitate de voturi, acordarea de...

Închide