Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Apel! Poliţia Cluj caută o femeie ce a fugit de la un accident!

Poliţia Cluj caută o femeie ce a fugit de la un accident!

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier efectuează investigații pentru identificarea unei conducătoare auto care a fost implicată într-un accident rutier.

Imediat după producerea accidentului, femeia s-ar fi oprit și ar fi discutat cu persoana accidentată, însă ulterior nu s-a mai prezentat la unitatea de poliție.

La data de 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că, la data de 21 martie a.c., în jurul orei 21.30, în comuna Florești, pe strada Eroilor, s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia o tânără care se angajase în traversarea regulamentară a străzii a fost accidentată de un autoturism de mici dimensiuni, de culoare închisă.

În prezent, polițiștii din cadrul Poliției muncipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier  efectuează investigații în vederea stabilirii identității conducătoarei auto.

Cei care pot oferi informații utile în acest sens, sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 pentru a veni în sprijinul celor care instrumentează cazul.

Distribuirea atricolului poate ajuta la depistarea femeii!

MULŢUMIM PENTRU IMPLICARE ŞI SPRIJIN!

FOTO: Poliţia Cluj caută o femeie ce a fugit de la un accident!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cum arată aparatura pentru detectarea Coronavirusului, donată de USAMV Cluj
Primul pacient vindecat de coronavirus la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca a fost externat!

Primul pacient vindecat de coronavirus de la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, un bărbat de 45 de ani din județul...

Închide