Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Cinematograful Florin Piersic închis. Este o măsură dată de pandemia de coronavirus

Cinematograful Florin Piersic închis. Este o măsură dată de pandemia de coronavirus. Avand in vedere contextul riscului de raspandire a infectiei cu noul coronavirus, prin adresa nr. 1775/10.03.2020 emisa de Ministerul Culturii s-a decis suspendarea pana pe data de 22.03.2020 (cu posibilitatea de prelungire) a tuturor activitatilor si evenimentelor organizate cu public in cadrul institutiilor subordonate. Precizam ca, RADEF RomaniaFilm se afla sub autoritatea acestui minister.

Avand in vedere cele mentionate, cinematografele din reteaua RADEF RomaniaFilm vor fi închise. Printre ele se afla si Cinematograful Florin Piersic, urmeaza a fi inchise in perioada 11-22.03.2020.

🔴Până la această oră, la nivel național au fost confirmate 48 de cazuri de cetățeni infectați cu virusul COVID – 19 (coronavirus) pe teritoriul României.

🔴Dintre cei 48 de cetățeni care au contactat virusul, 6 au fost declarați vindecați și au fost externați.

🔴Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.450 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 12.878 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

🔴În cursul zilei de ieri, 11 martie, au fost înregistrate 813 apeluri la numărul unic de urgență 112 și 6.118 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Cinematograful Florin Piersic închis. Este o măsură dată de pandemia de coronavirus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
*** Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.
Reținut după ce prostea oamenii că le cumpără telefoane ieftine. Metoda folosită e inedită

Reținut după ce prostea oamenii că le cumpără telefoane ieftine. Metoda folosită e inedită. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca...

Închide