Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Clujeanca diagnosticată cu Coronavirus ar fi mințit la vamă! Contact cu cel puțin șapte persoane

Clujeanca ce a fost diagnosticată, ieri, cu Coronavirus ar fi mințit la vamă. Autoritățile din județul Cluj au pornit o anchetă în cazull femeii, existând suspiciuni că ar fi declarat în fals că nu vine din Italia și că nu ar fi completat chestionarul la vamă.

Femeia, în vârstă de 33 de ani, ar fi intrat în contact cu cel puțin șapte persoane, potrivit prefectului județului Cluj, Mircea Abrudean.

”Pacienta din județul Cluj a ajuns la Borș cu un autoturism în data de 10 martie, la ora 3 dimineața, fiind însoțită de 2 persoane din Caraș-Severin și Oradea, care au intrat în izolare la domiciliu. Femeia din Cluj a ajuns la rude în Cluj-Napoca, iar ulterior s-a cazat la un hotel în Cluj-Napoca. După 2 ore s-a deplasat pe jos la Spitalul de Boli Infecțioase cu simptome. Au fost identificați 7 contacți cărora li s-au prelevat probe. Este posibil să fi declarat fals la graniță că nu vine din Italia, se mai fac verificări, este o anchetă în derulare. Nu ar fi completat chestionarul la vamă”, a declarat Abrudean.

Hotelul la care s-a cazat femeia și-a suspendat activitatea, urmând să realizeze măsuri de dezinfecție până la redeschidere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
BT prelungește perioada de grație pentru carduri de credit
Panică într-o bancă din jud. Cluj. Un bărbat a spus că a venit din Italia!

Panică într-o bancă din jud. Cluj. Un bărbat s-a rezentat astăzi la bancă şi a solicitat angajaţilor unităţii să facă...

Închide