Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Deputatul Emanuel Ungureanu, candidat oficial al Alianței USR PLUS la Primăria Cluj-Napoca

Deputatul Emanuel Ungureanu (USR) este candidatul oficial al Alianței USR PLUS la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Alianța a stabilit și listele de consilieri pentru Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliulul Județean Cluj, pe care se regăsesc atât candidați ai USR, cât și ai PLUS. O altă decizie luată de cele două partide este ca președintele USR Cluj, Cătălin Sălăgean, să fie candidatul alianței pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj.

Lista Consiliul Local Cluj-Napoca include pe primele 10 locuri  6 candidați ai USR și 4 ai PLUS în timp ce la Consiliul Județean Cluj ambele partide au câte 5 candidați.

Lista de candidați pentru Consiliul Local Cluj-Napoca a Alianței USR PLUS Cluj este deschisă de Sergiu Hossu de la PLUS, iar cea de la Consiliul Județean Cluj de Ovidiu Nistor de la USR.

Emanuel Ungureanu este deputat USR din 2016. Acesta s-a făcut remarcat prin campaniile sale prin care dezvăluie problemele din sistemul medical românesc.

Sursa: mediafax.ro

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
coronavirus
10.000 de persoane în carantină, în România, pentru Coronavirus

10.000 de persoane în carantină, în România, pentru Coronavirus. Astăzi, 4 martie, la nivel național sunt în carantină instituționalizată 35...

Închide