Ultima actualizare: 9.5.2024
Locale

FOTO. Bărbat mort într-un incendiu scăpat de sub control!

Bărbat mort într-un incendiu scăpat de sub control! Pompierii au fost alertați în această după-amiază să stingă o ardere de vegetație uscată scăpată de sub control, unde au găsit un bărbat fără semnale vitale.

Alerta a fost dată în jurul orei 13.00, pentru o autospecială de intervenție rapidă și comandă, care s-a deplasat în zona străzii Bistriței din Dej.

În momentul efectuării recunoașterii de către echipajul de pompieri a fost găsit, întins pe jos, un bărbat, de cca 65 de ani, care nu mai prezenta semnale vitale. Pompierii, care erau instruiți pentru acordarea primului ajutor calificat, au început imediat manevrele de resuscitare și au solicitat sprijinul echipajelor medicale.

Din păcate, corpul bărbatului nu a mai răspuns manevrelor salvatoare, deși acestea au fost făcute mai bine de o oră și 30 de minute.

Arderea a cuprins cca 1 ha de vegetație uscată/mărăciniș și nu a pus probleme pompierilor în ceea ce privește controlul focarelor incendiului. S-a evitat extinderea focului peste gardul unei companii, aflate în apropiere, care avea depozitate mai multe butelii de oxigen, dar și la câteva hale aflate în apropiere. Stingerea flăcărilor a fost finalizată în cca o oră de la anunțarea focului.

Sursa: ISU Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbat internat la Cluj, mort după infectarea cu COVID-19

Bărbat internat la Cluj, mort după infectarea cu COVID-19. Un pacient în vârstă de 71 de ani din judeţul Suceava,...

Închide