Ultima actualizare: 3.4.2024
Naţionale

IRES: Televizorul și telefonul principalii “prieteni“  ai românilor pe vremea carantinei

IRES: Televizorul și telefonul principalii “prieteni“  ai românilor pe vremea carantinei. Potrivit unui studiu IRES, majoritatea românilor ce stau acasă în această perioadă își petrec timpul privind la televizor sau vorbind la telefon.

Conform studiului vorbitul la telefon (95%) și privitul la televizor (90%) conduc în topul preocupărilor românilor care stau acasă.

Mai mult de un sfert dintre cei care au privit la televizor în această perioadă au făcut acest lucru peste 4 ore zilnic. 41% se uită între 2 și 4 ore zilnic, iar 1 din 5 între 1 și 2 ore în fiecare zi.

7% dintre participanții la studiu care au vorbit la telefon în această perioadă au făcut acest lucru peste 2 ore zilnic. O treime au vorbit între 31 și 60 de minute. 13% între o oră și 2 ore zilnic. 44% spun că au vorbit la telefon, în fiecare zi, sub 30 de minute.

Din aceași cercetare reiese că 7 din 10 români navighează pe internet. 7 din 10 participanți la studiu spun că petrec timp de calitate cu membrii familiei. Două treimi dintre respondenți spun că au făcut curățenie generală.

1 din 5 participanți la studiu a navigat pe internet peste 4 ore zilnic. Peste un sfert (26%) au petrecut pe internet între 2 și 4 ore. Jumătate dintre cei care au folosit internetul în perioada în care au stat acasă au navigat cel mult 2 ore. 

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

IRES: Televizorul și telefonul principalii “prieteni“  ai românilor pe vremea carantinei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
ANAF suspendă executările silite pe timp de epidemie
ANAF a derulat campanii pentru susținerea conformării voluntare și a rambursării rapide a TVA

Agenția Națională de Administrare Fiscală tratează cu maximă operativitate solicitările contribuabililor, în special în cazul agenților economici care au de...

Închide