Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

O asociaţie cere expulzarea vietnamezilor acuzaţi că au mâncat un câine

Asociația Comunitatea Identitară România cere expulzarea imigranților vietnamezi din comuna Gilău (Județul Cluj) înapoi în țara lor de origine pentru faptul că aceștia ar fi furat și ucis în mod barbar un câine cu stăpân, cu scopul de a mânca animalul. Asociaţia consideră că gestul oripilat mulți români.

Redăm comunicatul asociaţiei:

“Aceștia sunt cazați în localitate, fiind aduși să muncească la o fermă de pui. Imigranții au furat câinele dintr-o curte, apoi l-au ucis, l-au tranșat și ce nu au consumat din el a fost găsit de poliție în frigiderul acestora. Cercetările confirmă că în frigider era carne de câine. Amintim faptul că în luna Octombrie, în municipiul Gherla, doi bărbați din Vietnam au fost prinși de poliție în timp ce vânau rațe cu pietre în spațiul public.

Violența împotriva vietăților e pedepsită în România cu închisoare sau cel puțin cu amendă penală. Considerăm torturarea sau uciderea animalelor de companie o manifestare primitivă și barbară, ce nu are ce căuta în societatea noastră. Acum că numărul imigranților non-europeni este în creștere, oare asta vor vedea românii în spațiul public, asiatici ce măcelăresc animale de casă sau sălbatice în mod ilegal, cu scopul de a le consuma? Iar asiaticii sunt printre cei mai „civilizați” imigranți. La ce să ne așteptăm de la africani, arabi, pakistanezi sau indieni? Răspunsul ni-l dau marile orașe din vest: atentate teroriste, revolte, incendii, crime, furturi, violență contra autohtonilor, violuri, pedofilie, trafic de droguri, prostituție forțată și comportament necivilizat.

Totodată Comunitatea Identitară atrage atenția că imigranții din afara Europei sunt incompatibili demografic, cultural, economic, social și spiritual cu civilizația noastră, iar acceptarea prezenței lor va duce la distrugerea României și a Europei.

Comunitatea Identitară cere expulzarea tuturor acestora din țară, renunțarea la lăcomia și zgârcenia unor patroni care pentru a plăti doar salariul minim pe economie i-au adus în România, interdicția de a mai aduce noi imigranți pe teritoriul țării noastre. În caz contrar, cei ce susțin imigrația vor fi complici la răul făcut de invadatorii ce îi aduc aici. Compensarea lipsei forței de muncă cu imigranți e o soluție pe termen foarte scurt, având consecințe catastrofale pe termen mediu și lung. Singura soluție viabilă pentru rezolvarea acestei probleme este promovarea natalității prin susținerea de către stat a familiilor de români cu mulți copii”.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
MOBILIZARE. Copil de 12 ani dispărut de lângă mama sa, din Cluj-Napoca

ACTUALIZARE: Poliţia Cluj anunţă că minorul a fost găsit! ŞTIREA INIŢIALĂ:Un minor în vârstă de 12 de ani, din municipiul...

Închide