Ultima actualizare: 22.5.2024
Naţionale

FOTOGALERIE. Deputatul Ungureanu: În acest spital coronavirusul nu poate intra! Îl omoară stafilococul auriu

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat, pe Facebook, mai multe imagini care ar fi fost făcute în Spitalul Municipal Sighet, în care se poate vedea mizeria din unitatea medicală, el spunând că „virusul coronavirus nu poate intra acolo, îl omoară imediat Stafilococul Auriu și Acinetobacterul”.

Postarea deputatului Ungureanu:

“IMAGINI ORIBILE ÎN VREMEA CORONAVIRUSULUI!

În timp ce doamna Sorina Pintea a fost izolată de coronavirusul mitei în beciul domnesc de către DNA, spitalele din Maramureș, unde fosta ministră și senatorul Liviu Pop sunt baroni ai șpăgii, zac în mizerie cruntă.

Un angajat al Spitalului municipal Sighet mi-a transmis aceste imagini de groază care arată mizeria cruntă în care se scaldă sistemul sanitar din Maramureș patronat de clanuri de tip mafiot virusate de microbul șpăgii.

Aveți idee cât este mita pentru un post de asistentă medicală în această cocină?

Vestea bună pentru pacienții sinistrați în acest spital mizerabil ar fi că virusul coronavirus nu poate intra acolo, îl omoară imediat Stafilococul Auriu și Acinetobacterul…

Pe lângă excrementele întinse peste tot în băile infecte, se poate vedea cum un asistent medical întreprinzător plimbă instrumentarul sterilizat prin zona administrativă, pe lângă un xerox.

Ferească Dumnezeu, picior de șef DSP Maramureș nu a călcat în această cocină, știți de ce?
Pentru că sunt mână în mână cu mafia pesedistă din județ!

Nu este cazul să vă mai spun că acest așa zis spital a fost acreditat de o altă uriașă bacterie a sistemului sanitar, Vasile Cepoi, un lup șiret ținut în brațe de PNL, care mulge spitalele de bani prin căpușa numită pompos, Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate(ANMCS)!?

PS: Un cititor a sugerat, inspirat, să fie închisă aici în arest Sorina Pintea, bună idee!!!”

 

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
FOTO. Accident cu şase victime într-un judeţ vecin. Dintr-o maşină n-a mai rămas nimic

Accident cu şase victime pe DN15 Reghin – Toplița,în Mureş. Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU)...

Închide