Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Parcul tehnologic de pe strada Gării, în flăcări. Intervenție complexă (EXERCIȚIU)

ISU Cluj a desfășurat exercițiu complex, în această după-amiază, pentru verificarea modului de acțiune și evacuare a persoanelor în cazul unui incendiu, care se presupune că ar afecta parcul tehnologic de pe strada Gării din municipiul Cluj-Napoca, care conține spații de birouri, producție, alimentație publică, săli pentru organizarea de evenimente, terenuri de sport, ș.a.

Exercițiul a implicat un număr ridicat de forțe și mijloace. Au fost dislocate la locul evenimentului 4 autospeciale pentru stins incendii, 3 echipaje SMURD, o autospecială pentru transportul personalului și victimelor multiple, o autospecială pentru intervenții la accidente colective și calamități, 2 ambulanțe ale unui serviciu privat, echipaje de poliție, jandarmi, poliție locală, Agenția Județeană pentru Protecția Mediului și ale furnizorilor de utilități, ș.a..

Astfel, s-a verificat viabilitatea planurilor de intervenție și cooperare, dar și antrenarea tuturor forțelor participante la exercițiu în gestionarea acestui tip de urgențe, verificându-se modul de organizare și cooperare între acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Jumătate din cazurile de Coronavirus din România, vindecate. Celelalte, în stare stabilă

Autoritățile române informează că trei dintre cele șase persoane diagnosticate cu coronavirus au fost declarate vindecate. Ceilalți trei pacienți, internați...

Închide