Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
primaria floresti
Locale

Primarul Floreștiului dă de pământ cu Guvernul: E simplu să dai la alții de lucru fără să dai și soluții

Primarul Floreștiului dă de pământ cu Guvernul: ”E simplu să dai la alții de lucru fără să dai și soluții”. Horia Șulea consideră că nu este normal să fie anunțate măsuri de la nivelul autorităților centrale în contextul epidemiei de coronavirus, fără să fie precizate către UAT-uri și soluții pentru aplicarea lor.

De exemplu, o dată cu intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 4, autoritățile locale trebuie să monteze dispozitive cu soluţii dezinfectante la toate intrările blocurilor şi să facă dezinfecţii în casa scărilor.

Cu toate acestea, nu se găsește de achiziționat substanță dezinfectantă agreată de către Ministerul Sănătății.

”De mâine la Florești începem dezinfecția. Din neferirire, soluții pentru dezinfectarea mâinilor nu se găsesc, cel puțin nu cu substanța virocidă care să fie agreată de Ministerul Sănătății. Vom începe însă dezinfecția cu clor, utilizând 4 atomizoare, la care se vor adăuga încă 6. Astfel că vom avea pentru această activitate alocați zece oameni”, a declarat Horia Șulea pentru PortalCj.

La nivelul celei mai mari comune din România există 1000 de scări de bloc.

”Din păcate nu sunt norme de aplicare pentru aceste măsuri. E foarte simplu să dai de lucru la alții și să nu dai resursa financiară necesară sau alte facilități. Primarii nu sunt atotștiutori și nu dispun de toate resursele. Nu suntem Mafalda si nici fiii lui Onassis”, a declarat primarul Floreștiului.

Primarul Floreștiului dă de pământ cu Guvernul: E simplu să dai la alții de lucru fără să dai și soluții

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UnSingurCluj.ro: Clujul strânge rândurile în lupta împotriva coronavirus

UnSingurCluj.ro: Clujul strânge rândurile în lupta împotriva coronavirus. Cele mai importante festivaluri și evenimente din Cluj, alături de 50 de...

Închide