Ultima actualizare: 8.2.2024
ANAF suspendă executările silite pe timp de epidemie
Naţionale

Primul caz de coronavirus în ANAF, la Brașov

Primul caz de coronavirus în ANAF, la Brașov.

Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat în cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Brașov – Trezoreria Brașov, care a fost comunicat și Direcției de Sãnãtate Publicã. Precizãm cã funcționarul în cauzã nu desfãșura activitate cu publicul.

Au fost dispuse, ca mãsuri imediate, dezinfecția tuturor spațiilor din cadrul DGRFP Brașov, izolarea la domiciliu a angajaților care au avut contact cu persoana diagnosticatã pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricãror mãsuri pentru limitarea rãspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19).

Conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscalã urmãrește cu atenție evoluția situației actuale și întreprinde toate mãsurile necesare astfel încât atât contribuabilii, cât și angajații, sã fie în siguranțã în unitãțile fiscale.

Reamintim contribuabililor cã obligațiile fiscale se pot îndeplini utilizând metode de comunicare la distanțã prin intermediul Spatiului Privat Virtual (pentru depunerea declarațiilor și obținerea de informații), iar plata poate fi efectuatã prin internet banking sau ghiseul.ro.

Informații generale în domeniul fiscal și IT puteți obține prin apelarea Call-center-ului, la numãrul de telefon 031.403.91.60.

Contribuabilii care nu sunt  înrolați în Spațiul Privat Virtual pot utiliza Formularul de contact de pe site-ul Agenției pentru a obține informații generale în domeniul fiscal și IT.

Primul caz de coronavirus în ANAF, la Brașov

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

ANAF suspendă executările silite pe timp de epidemie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Capacitatea de testare a Clujului va crește la 1000 de probe pe zi în aprilie
Provocare pentru parlamentari și directori din sectorul public: donează 10% din salariu pentru lupta împotriva coronavirusului

Provocare pentru parlamentari și directori din sectorul public: donează 10% din salariu pentru lupta împotriva coronavirusului Senatorul USR Mihai Goțiu...

Închide