Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Record Mondial! O pălincă din nord-vestul României, cea mai scumpă din lume

Record Mondial! O pălincă din nord-vestul României, cea mai scumpă din lume. Un litru de pălincă de cireșe Zetea, veche de 17 ani, este vândută cu 2,000 de dolari, ceea ce, potrivit WORLD RECORD ACADEMY, înseamnă că este cea mai scump vândută pălincă din lume.

Nu doar conținutul, ci și ambalajul este valoros la faimoasa sticlă de pălincă. Firul de aur, dopul de plută de sub capacul de sticlă, la fel și cordonul de extracție sunt elemente deosebite ale sticlei de pălincă.

Pălinca produsă în județul Satu Mare a cucerit întreg mapamondul. Oameni din întreaga lumea daub ani grei pentru a gusta din pălinca produsă la Satu Mare. Vestita pălincă este foarte apreciată atât de români, cât și de străini, iar prețul unui astfel de deliciu ajunge până la 2.000 dolari.

Ca să țină pasul cu cererea tot mai mare din Europa, producătorii de pălincă din Satu Mare, dar și din tot Ardealul, vin mereu cu sortimente noi din fructe aromate, închise în sticle ca o bijuterie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cinci infectaţi cu COVID-19 internaţi la Cluj s-au vindecat!

Cinci infectaţi cu COVID-19 la Cluj s-au vindecat! Prefectul Mircea Abrudean a anunțat că cinci dintre persoanele internate la Cluj...

Închide