Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Testarea conducătorilor auto se face la Colegiul Energetic din Cluj-Napoca
Locale

Testarea conducătorilor auto se face la Colegiul Energetic din Cluj-Napoca

Testarea conducătorilor auto se face la Colegiul Energetic din Cluj-Napoca.

În această săptămână, testarea conducătorilor auto pentru reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce se va desfăşura la Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca.

Testarea va fi organizată atât în 25 martie, cât și în 26 martie 2020, începând cu ora 09:00.

Pentru limitarea transmiterii infecțiilor respiratorii acute și a potențialelor infecții cu coronavirus, vă adresăm rugămintea să acordați atenție sporită măsurilor de prevenire care se impun pentru autoprotecția dumneavoastră și să purtați măști de protecție la data susținerii testării.

Adresa: strada Nicolae Pascaly, numărul 2-4.

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu data de 17 martie, se suspendă activitatea de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, proba teoretică şi proba practică, la nivel naţional, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire în funcţie de evoluţia situaţiei actuale.

De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerării la ghişee şi dezinfectarea zonelor/ spaţiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la ora 19:00, precizează sursa citată.

În contextul situaţiei create de noul coronavirus, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor mai informează că, până pe data de 31 martie, activităţile specifice de înmatriculare şi preschimbare a permiselor de conducere se soluţionează exclusiv în baza unei programări online. Programările vor fi făcute pe site-ul oficial al instituţiei – www.drpciv.ro, secţiunea Programări online.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mașina rutiera
Unii se izolează, alții șofează chiar fără permis de conducere

Unii se izolează, alții șofează chiar fără permis de conducere. Mai mulți români au fost surprinși de polițiștii clujeni în...

Închide