Ultima actualizare: 3.4.2024
Mașina rutiera
Locale

Unii se izolează, alții șofează chiar fără permis de conducere

Unii se izolează, alții șofează chiar fără permis de conducere. Mai mulți români au fost surprinși de polițiștii clujeni în timp ce se aflau în spatele volanului, fără permis de conducere.

La data de 24 martie a.c., în jurul orei 01.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 6 Poliție Rurală Florești au depistat un tânăr de 16 ani, din comuna Unirea, județul Alba, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ107 M, din localitatea Luna de Sus, deși nu deținea permis de conducere.

În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

La data de 23 martie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție Apahida au depistat un conducător auto de 36 de ani, din comuna Cămărașu, județul Cluj, în timp ce se deplasa cu un autovehicul în interiorul localității Năoiu, pe DC 25, deși nu deținea permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

La data de 23 martie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție Apahida au depistat un bărbat de 47 de ani, din comuna Cămărașu, județul Cluj, în timp ce conducea un autovehicul pe DC 25, din localitatea Năoiu, cu numerele de înmatriculare expirate și fără a poseda permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Tot în acest context, la data de 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej – Secția 5 Poliție Rurală au identificat un tânăr de 28 de ani, din municipiul Dej, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 1 an, 4 luni și 20 zile închisoare în regim de detenţie, pentru săvârșirea infracțiunii de furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, în baza mandatului emis de către magistraţii Judecătoriei Dej.

Unii se izolează, alții șofează chiar fără permis de conducere

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Parcul Babeș și Grădina Botanică au fost închise
Parcul Babeș și Grădina Botanică au fost închise

Parcul Babeș și Grădina Botanică au fost închise. În contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus SARS-COV-2 și al hotărârilor și...

Închide