Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO. Alba-neagra românească la Londra. Romi români îi ţepuiesc pe turişti pe Podul Westminster, în buricul capitalei britanice

Alba-neagra românească la Londra. Romi români îi ţepuiesc pe turişti pe Westminster Bridge, în buricul capitalei britanice.

 

5 grupuri de români ţepari pe un pod al Londrei

Cinci grupuri de romi români jonglau, azi, cu alba-neagra, pe celebrul pod Westminster, de lângă şi mai celebrul Big Ben. Prin cunoscuta metodă, practicată şi în România în urmă cu câţiva ani, romii români îi ademeneau pe turişti cu câştiguri sigure, stimulându-i şi cu „câştiguri” oferite unor oameni de-ai lor din publicul numeros care se aduna la vederea banilor.

Un turist din video a pierdut în câteva secunde 500 de lire sterline.

 

“Nu vreau să-mi fie ruşine că sunt româncă”

O româncă stabilită în Londra i-a auzit vorbind şi româneşte, a încercat să-i filmeze cu telefonul mobil, dar cel care jongla cu alba-neagra a fost repede înconjurat de oamenii săi din public, ca să obtueze imaginea. Românca a sunat la poliţia londoneză, care a mulţumit pentru sesizare şi a spus că va studia filmările de pe camerele de luat vederi instalate pe pod şi că va acţiona în consecinţă.

„Românaşii noştri mi-au spus „No picture”, dar am reuşit să prind câteva cadre. Bietul turist de culoare din clip a pierdut în faţa mea 500 de lire. L-au încurajat să mai joace, că o să-şi recupereze banii, dar nu ştiu ce s-a întâmplat. Am plecat, fiindcă românaşii noştri mă priveau cu furie şi, recunosc, mi-a fost cam frică. Dar am sunat la poliţie, le-am explicat ce se întâmplă, mi-au mulţumit pentru atitudine. Nu vreau să-mi fie ruşine de faptul că sunt român, nu vreau să-mi fie ruşine de ţara mea şi nu vreau să o facă nimeni de ruşine nici acasă, nici în străinătate”, a declarat, pentru www.portalcj.ro, românca respectivă.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

VIDEO. Alba-neagra românească la Londra. Romi români îi ţepuiesc pe turişti pe podul Westminster, în buricul capitalei britanice:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
METEO. Județul Cluj, sub Cod galben de vânt puternic!

Județul Cluj, sub Cod galben de vânt puternic. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o avertizare Cod galben...

Închide