Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO. Vezi cum s-a petrecut accidentul de sub podul N

În imaginile surprinse de o cameră video se vede cum a avut loc accidentul de sub podul N.

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate, în jurul orei 15.50, ca urmare a unui accident, produs pe Calea Florești, din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, în care se aflau patru persoane, dintre care un minor de 6 ani, care prezentau afecțiuni diverse. S-a acționat pentru acordarea primului ajutor calificat și extragerea persoanelor din autoturisme, folosind echipamentele din dotare pentru a evita agravarea leziunilor suferite, având în vedere că doi adulți prezentau traumatisme vizibile.

Astfel, au fost predați echipajelor medicale pentru a primi îngrijiri de specialitate și pentru a fi transportați la spital copilul de 6 ani cu agitație psihomotorie, o femei de circa 40 de ani cu afecțiuni ușoare, un bărbat de circa 40 cu fractură deschisă la un picior și un bărbat de circa 20 cu suspiciune de fractură la unul dintre brațe.

Video: Ioan Pugna / Info Trafic Cluj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
CJ a reluat lucrările pe drumul județean Deușu – Sânmărtin – Giula

CJ a reluat lucrările pe drumul județean Deușu – Sânmărtin – Giula. Consiliul Județean Cluj a reluat lucrările de întreținere...

Închide