Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Mămica din spatele filmării cinei cu viermi de la Spitalul de Copii Cluj-Napoca, presată cu externarea să nu depună plângere la DSP

Mămica din spatele filmării cinei cu viermi de la Spitalul de Copii Cluj-Napoca, presată cu externarea să nu depună plângere la DSP Cluj.

Mama care a filmat cina cu viermi oferită în incinta Spitalului de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca a vorbit astăzi deschis despre calvarul prin care a trecut după publicarea materialului pe rețelele de socializare. Ana Vădean a declarat că inclusiv aprobarea externării a fost condiționată de nedepunerea unei sesizări la Direcția de Sănătate Publică.

O dată externată, Ana Vădean va formula o plângere scrisă la adresa DSP.

Nu doar mâncarea a fost o problemă, ci și faptul că după trei zile de la internare pentru pneumonie, copilul ei a contractat și rotavirus.

”Și acum copilul e bolnav, de rotavirus. Șapte zile din șapte a primit aceeași mâncare. Luni am ieșit din spital cu copilul. Starea lui e ameliorată, dar nu este bine. Abia stă în picioare”, a adăugat dânsa.

Ana Vădean a spus că a sesizat personalul medical cu privire la existența viermilor din mâncare la doar o oră după ce a primit porția de pateu, nu după un interval îndelungat, după cum se arată în concluziile unui control efectuat de Consiliul Județean Cluj. Iar cu privire la ipoteza potrivit căreia viermii ar fi provenit din niște mere aflate în sertar, femeia a afirmat că merele le-a ținut în frigider, departe de mâncare.

Deputatul Emanuel Ungureanu a precizat că va formula plângeri penale împotriva tuturor medicilor care fac presiuni asupra părinților care fac asemenea dezvăluiri.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Mămica din spatele filmării cinei cu viermi de la Spitalul de Copii Cluj-Napoca, presată cu externarea să nu depună plângere la DSP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Vezi cum s-a petrecut accidentul de sub podul N

În imaginile surprinse de o cameră video se vede cum a avut loc accidentul de sub podul N. O autospecială...

Închide