Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Adrian Dohotaru: Parcurile trebuie ținute deschise chiar dacă e pandemie

Adrian Dohotaru: Parcurile trebuie ținute deschise. Deputatul Adrian Dohotaru atrage atenția că măsura închiderii parcurilor nu este una potrivită. El este de părere că acestea trebuia să rămână deschise chiar și în contextul pandemiei de coronavirus.

S-a făcut o greșeală la București cu închiderea parcurilor, la fel și la Cluj cu închiderea spațiilor verzi aparținând UBB, Parcul Babeș și Grădina Botanică. Parcurile și spațiile verzi trebuie ținute deschise pentru sănătatea noastră fizică și mentală, deși menținând distanța socială. Epidemiologul Molnar Géza, președinte de onoare al Societății Române de Epidemiologie susține necesitatea zilnică de a face mișcare atât pentru persoanele în vârstă, cât și pentru persoanele sub 65 de ani. În sensul acesta, propun din nou Primăriei deschiderea celui mai mare parc al Clujului, Parcul Est, prin închiderea drumului auto cu bariere și instalarea unor coșuri de gunoi, amenajări temporare, care să dea șansa clujenilor să folosească zeci de hectare de spațiu verde. Propun și UBB să redeschidă Parcul Sportiv, cel mai mare al orașului în momentul de față, și să deschidă și porțile spre râul Someș, spune deputatul.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Adrian Dohotaru: Parcurile trebuie ținute deschise chiar dacă e pandemie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Curse gratuite pentru medicii din Cluj-Napoca prin aplicatia de taxi si ridesharing FREE NOW

FREE NOW (Clever) susține personalul medical care luptă împotriva coronavirusului și personalul din instituțiile implicate în organizarea și gestionarea stării...

Închide