Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Clujul, exemplu în lupta cu coronavirusul. Ministrul Sănătăţii ne laudă

Clujul, exemplu în lupta cu coronavirusul. Ministrul Sănătăţii ne laudă.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, spune că unităţile medicale şi administraţia locală a Clujului sunt un exemplu de bună practică. El mai spune că la Cluj-Napoca pot fi prelucrate testări din alte localităţi.

Aşez Clujul undeva sus

„Am venit şi la Cluj pentru a evalua situaţia, atât la nivelul spitalelor, cât şi în discuţii cu administraţia locală. Clujul este un exemplu de bună practică. Am vrut să văd efectiv fiecare management, să mi se prezinte problemele şi activitatea desfăşurată. Faţă de multe alte oraşe, aşez Clujul undeva sus, atât ca activitate medicală, cât şi ca implicarea administraţiei locale, că este prefectură sau că este primăria municipiului. Ţin să menţionez că din toate discuţiile pe care le-am avut există capacitate şi de testare, există capacitate şi de tratament la nivelul unităţilor din Cluj-Napoca. Aştept ca orice sesizare să îmi ajungă la nivel de minister şi să pot completa orice deficienţă, orice deficit sau orice necesitate”, a spus ministrul Nelu Tătaru.

Suceava şi Deva vin la Cluj

„La Cluj este o capacitate de 1.000 de testări pe zi. Ţin să menţionez că Clujul poate asigura testarea şi pentru localităţi din jur; deja am vorbit pentru Deva sau pentru Suceava să poată aduce teste pentru a fi lucrate la Cluj”, a adăugat ministrul Sănătăţii.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Clujul, exemplu în lupta cu coronavirusul. Ministrul Sănătăţii ne laudă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Delgaz Grid încurajează clienții să transmită online sau telefonic indexul contoarelor

Delgaz Grid încurajează clienții să transmită online sau telefonic indexul contoarelor. Compania de distribuție a gazelor naturale și electricității Delgaz...

Închide