Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Accident la Bologa. O cisternă a fost implicată

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe drumul european care leagă județul Cluj de Bihor. Din primele informații, pe E60, în apropierea localității Bologa, o cisternă a fost implicată într-un accident.

Din fericire nu sunt victime, doar pagube materiale. Unul dintre șoferi acuză dureri de cap, dar este conștient și cooperant.

Precizări IPJ Cluj

Conducătorul unui autotren care deplasa pe DN1E60, înspre Cluj – Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a derapat, intrând în coliziune cu o cisternă ce se deplasa din sens opus.

În urma accidentului, conducătorul cisternei a fost rănit, acesta primind îngrijiri medicale. Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Momentan circulația se desfasoara alternativ

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

FOTO. Accident la Bologa. O cisternă a fost implicată

Foto: facebook/InfoTraficCluj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Noutăți în programul spectacolelor online transmise de Teatrului „Puck” pe Facebook

Noutăți în programul spectacolelor online transmise de Teatrului „Puck” pe Facebook. Noutăți în programul spectacolelor online transmise de Teatrului „Puck”...

Închide