Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Asfaltarea tronsonului Băișoara – Iara – Surduc – Buru se apropie în ritm alert de finalizare

FOTO. Asfaltarea tronsonului Băișoara – Iara – Surduc – Buru se apropie în ritm alert de finalizare. Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că asfaltarea sectorului de drum Băișoara – Iara – Surduc – Buru (DN 75) – limită cu judeţul Alba avansează extrem de alert și se apropie de finalizare.

La această oră se asfaltează pe tronsonul Surduc – Iara – Băișoara, în lungime de aproximativ 11 kilometri, lucrările urmând să fie finalizate în aceste zile.

Anterior, în cursul săptămânii trecute, a fost finalizată asfaltarea sectorului situat între joncțiunea cu drumul național DN 75 (Buru) și limita cu județul Alba, în lungime de aproximativ 3 kilometri.

După finalizarea asfaltării, lucrările de întreținere vor continua pe sectorul cuprins între localitatea Surduc și drumul național DN 75. Lucrările de întreținere derulate pe drumul județean 107M vizează, în fapt, un sector de drum în lungime de 17,7 kilometri, de la kilometrul 24+300 până la kilometrul 42+000.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

FOTO. Asfaltarea tronsonului Băișoara – Iara – Surduc – Buru se apropie în ritm alert de finalizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
S-a INTERZIS exportul de buștean pentru URMĂTORII ZECE ANI! Legea a fost inițiată de PSD!

S-a INTERZIS exportul de buștean pentru URMĂTORII ZECE ANI! Legea a fost inițiată de PSD!. Jaful pădurilor din România trebuia...

Închide