Ultima actualizare: 22.9.2022
Locale

La Cluj s-a lansat un site pe care sunt publicate nevoile spitalelor în lupta cu virusul COVID-19

La Cluj s-a lansat un site pe care sunt publicate nevoile spitalelor în lupta cu virusul COVID-19. Pe platforma www.AjutamRomania.ro se actualizează zilnic mai multe liste de produse necesare în lupta pentru însănătoșirea oamenilor, comunicate de unitățile medicale din județul Cluj. Fiecare cetățean, ONG sau companie poate contribui pentru furnizarea acestor materiale contactând voluntarii acestei inițiative clujene, prin intermediul website-ului.

În cadrul echipei de proiect sunt atât responsabili care mențin contactul cu unitățile medicale, cât și echipe de achiziții și obținere de donații. Cu scopul de a evita dublarea eforturilor de achiziții și suprasolicitarea unităților medicale, echipa Ajutăm România se coordonează și cu alte inițiative precum Un singur Cluj și Entreprenation.

Prin www.AjutamRomania.ro ne-am propus să creștem viteza de soluționare a nevoilor unităților medicale din Cluj și România, astfel încât acestea să se poată ocupa în cele mai bune și sigure condiții de pacienții care le solicită toată atenția și dedicarea. Prin puterea companiilor membrilor RBL și prin sprijinul partenerilor și a tuturor celor care vor să ni se alăture, cred că vom reuși să soluționăm în timp scurt nevoile materiale ale unităților medicale în lupta cu COVID-19. Toată acțiunea este transparentă și voluntară, tocmai de aceea mă bucur să văd o implicare exemplară a celor care ni s-au alăturat. Pe această cale invităm pe toți cei care au posibilitatea de a contribui să intre pe www.AjutamRomania.ro și să aleagă modul în care pot ajuta.” a declarat Dan Pitic, fondatorul Perpetuum și liderul filialei locale RBL.

Pe platformă sunt listate deja deja nevoi concrete ale unităților medicale, precum obținerea de combinezoane de unică folosință, măști chirurgicale, măști cu filtru, dezinfectant, lămpi UV și multe altele.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

La Cluj s-a lansat un site pe care sunt publicate nevoile spitalelor în lupta cu virusul COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Minoră dispărută. Fata este din Viișoara și nu a fost văzută de o săptămână

Minoră dispărută. Fata este din Viișoara și nu a fost văzută de o săptămână. Poliţia a fost sesizată cu privire...

Închide