Ultima actualizare: azi, 20:01
Locale

Peste 200 de clujeni au fost amendați ieri pentru că nu respectă Ordonanțele Militare

Peste 200 de clujeni au fost amendați ieri pentru că nu respectă Ordonanțele Militare. La data de 7 aprilie a.c., 786 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat integrat pe raza județului Cluj, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

🔴 Au fost efectuate acțiuni în trafic, controale ale locațiilor de carantinare/izolare, verificări în scopul respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență societăților comerciale/persoanele fizice autorizate, precum și acțiuni de menținere a ordinii publice.

🔴 A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 719 de persoane din județul Cluj, fiind controlate 54 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

🔴 De asemenea, au fost derulate 10 acțiuni de verificare a locațiilor de carantinare/izolare.

🔴 În domeniul situațiilor de urgență au fost implicați 124 de lucrători ai ISU, SAJ și operatori privați de asistență medicală de urgență în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, precum și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

🔴 În ultimele 24 de ore, au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 8 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină.

🔴 De asemenea, prin linia telefonică dedicată COVID-19 (0364 430 030), peste 155 de clujeni au primit informații direct de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens.

🔴 În ultimele 24 de ore au fost constatate 244 de contravenții, valoarea sancțiunilor fiind de 583,110 lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare în vigoare.

🔴 Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 534 persoane în carantină, 1.200 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 78 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

Peste 200 de clujeni au fost amendați ieri pentru că nu respectă Ordonanțele Militare

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Decesul cu numărul 14 în România din cauza COVID-19
Aproape 5000 de cazuri de coronavirus în România. Numărul morților a ajuns la 209

Aproape 5000 de cazuri de coronavirus în România. Numărul morților a ajuns la 209. Până astăzi, 8 aprilie, pe teritoriul...

Închide