Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Raed Arafat: Nu se vor oraniza CONCERTE, nu se vor deschide mall-urile. Va mai avea loc UNTOLD-ul?

Raed Arafat: Nu se vor oraniza CONCERTE, nu se vor deschide mall-urile. Va mai avea loc UNTOLD-ul? După ce organizatorii UNTOLD au anunțat că nu se va anula festivalul din acest an, șeful DSU, Raed Arafat a declarat că nu se vor organiza concerte și festivități în următoarea perioadă.

 

Vă dau un exemplu de relaxare graduală, fără să se înțeleagă că așa va fi. Oamenii vor putea ieși din casă fără declarație pe propria răspundere, dar în același timp poate va trebui respectat numărul maxim de persoane (grup de maxim 3 persoane – n.red.), nu se organizează festivități, nu se organizează concerte, nu se merge la restaurant. Cam așa ar putea arăta.

Asta înseamnă măsuri graduale. În niciun caz, în prima zi a relaxării toată lumea este în stradă. Poate se redeschid parcurile, dar nu locurile de joacă din parcuri. Astea rămân închise. Astea nu doar exemple de măsuri, nu vreau să fie folosite că așa va fi.

Mall-urile nu se vor deschide în prima fază, părerea mea. Se va ajunge și aici, dar nu în primă fază. Va mai dura un pic, mall-urile, zonele de restaurante, nu cred că se vor deschide imediat după 15 mai. Trebuie să mai așteptăm și să vedem evoluția. Dar cum v-am spus, nu-mi place să speculez. Așteptăm să vedem analiza care se face.

Organizatorii UNTOLD au precizat că nu au luat în calcul suspendarea festivalului.

Totodată, vrem să asigurăm fanii că pregătirile noastre pentru cele mai așteptate festivaluri din an, NEVERSEA și UNTOLD, merg înainte. Privim cu optimism și muncim la fel de intens în următoarele 4, respectiv 5 luni, la fel cum am făcut-o și până acum, pentru a aduce bucurie oamenilor în lunile de vară, respectiv în iulie și august, când vor avea loc evenimentele.

Suntem încrezători că măsurile luate atât la nivel internațional cât și la nivel național de către reprezentanții autorităților competente în domeniu, coroborate cu conștientizarea fiecărei persoane de a respecta normele de protecție și prevenție atât pentru siguranța proprie cât și pentru cei din jur, vor avea ca efect o evoluție pozitivă în lunile care urmează” a declarat Edy Chereji, Director de Comunicare UNTOLD & NEVERSEA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Deținuții de la Penitenciarul Gherla au fost testați de coronavirus
Deținuții de la Penitenciarul Gherla au fost testați de coronavirus

Deținuții de la Penitenciarul Gherla, și nu numai, au fost testați de coronavirus. Acțiunea a avut loc după ce au...

Închide