Ultima actualizare: 3.4.2024
Studenți clujeni puși să dea declarații de onestitate înainte de examenele online
Locale

Studenți clujeni puși să dea declarații de onestitate înainte de examenele online

Studenți clujeni puși să dea declarații de onestitate înainte de examenele online. Măsura a fost luată în această săptămână de către conducerea Universității Tehnice din Cluj.

„Declarație de onestitate pentru evaluări online. În calitate de student al Universității Tehnice din Cluj-Napoca mă angajez să susțin acest examen în deplină onestitate, bazându-mă pe propriile cunoștințe și abilități. Nu voi folosi alte resurse decât cele permise de către profesor și nu mă voi consulta cu alte persoane în timpul examenului. Mă angajez să respect Codul universitar al drepturilor și obligațiilor studentului din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca”, se arată într-un document publicat pe site-ul Universității Tehnice Cluj-Napoca.

Fiecare titular de curs va dispune de o asemenea declarație pentru studenți.

Pentru verificarea identității studenților examinați, profesorul și titularii de laborator/seminar pot solicita prezentarea unui act de identitate (carte de identitate, legitimația de student, etc.) în cazul interacțiunii video, sau folosirea unei adrese instituționale, în cazul examenelor care nu folosesc interacțiunea video.

Până la data de 15 mai conducerile facultăților vor comunica studentilor modalitatea tehnică de desfășurare a examenelor și adresa unde sunt încărcate materialele didactice pentru fiecare disciplină.

Pentru cei care nu dispun de modalități de parcurgere online a examenului, se vor căuta alte modalități tehnice, se arată în decizia publicată pe site-ul Universității Tehnice.

Măsurile au fost luate în contextul limitării efectelor pandemiei de coronavirus.

Studenți clujeni puși să dea declarații de onestitate înainte de examenele online

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Pro România Cluj despre Ținutul Secuiesc: Acest proiect smulge inima României

În data de 23 aprilie, plenul Camerei Deputaților a constatat că proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc a fost adoptat tacit,...

Închide