Ultima actualizare: 22.7.2022
Locale

Un vârstnic de 87 de ani s-a vindecat de coronavirus la Cluj

Un vârstnic de 87 de ani s-a vindecat de coronavirus la Cluj. Potrivit informațiilor oferite de Instituția Prefectului Județului Cluj, în ultimele 24 de ore, la Cluj-Napoca au fost declarate vindecate de coronavirus 9 persoane. Printre ele se numără și un pacient de 87 de ani.

Statisticile pe județul Cluj în ultimele 24 de ore

🔴 9 persoane vindecate și externate în ultimele 24 ore, cu vârsta între 24-87 ani, din care 6 din județul Cluj și 3 persoane din alte județe.

🔴 Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) – 698

🔴 Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii de izolare/carantină: 833

🔴 Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 4

🔴 Sancțiuni contravenționale aplicate – 149; valoare – 316.035 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

🔴 100 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

🔴 Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 44 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

🔴 18 clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030)

🔴 Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 172 persoane în carantină, 585 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 146 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Un vârstnic de 87 de ani s-a vindecat de coronavirus la Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cum arată aparatura pentru detectarea Coronavirusului, donată de USAMV Cluj
Wow! Doar 190 de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore în România

Wow! Doar 190 de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore în România. Până astăzi, 20 aprilie, pe teritoriul...

Închide