Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Piaţa imobiliară clujeană se va prăbuşi. Omul de afaceri clujean Adrian Crivii spune la cât vor ajunge preţurile

Piaţa imobiliară clujeană se va prăbuşi. Omul de afaceri clujean Adrian Crivii spune la cât vor ajunge preţurile

Omul de afaceri Adian Crivii, CEO al grupului Darian, crede că piaţa imobiliară clujeană se va prăbuşi. După un blocaj de câteva luni, preţurile la apartamente şi case vor scădea drastic.

“Şi imobiliarele sunt o zonă care s-a inflatat, în România şi peste tot. Întotdeauna când o bulă din asta se umflă tare, se dezumflă la fel de tare. Şi noi ştim asta din 2008-2009. O să ajungem la o scădere dramatică a preţurilor la imobiliare.

O să dispară puternic şi partea speculativă a industriei imobiliare rezidenţiale din Cluj. Cred că o să fie favorabil acest lucru pentru cei care o să vrea să-şi cumpere locuinţe, cei care au venituri stabile şi care chiar au nevoie de o locuinţă, nu să ia o locuinţă în scop speculativ.

În Cluj, piaţa imobiliară cred că va fi blocată piaţa 3-4-5-6 luni, cu foarte puţine tranzacţii, după care o să se reaşeze. Dar preţurile n-o să se reaşeze la 1.800-2.000 de euro mp. Eu cred că o să revină la circa 1.000-1.200 de euro mp. Care mi se pare un preţ rezonabil”, spune Adrian Crivii.

Adrian Crivii este doctor în economie, este CEO la grupul de firme DARIAN, companie clujeană independentă cu birouri în toată ţara, care este pe piaţă de 30 de ani şi care a lucrat cam cu toate firmele mari din România. Adrian Crivii a fost preşedintele ANEVAR şi, printre altele, este vicepreşedinte al Asociaţiei Mondiale a Organizaţiilor de Evaluatori.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Piaţa imobiliară clujeană se va prăbuşi. Omul de afaceri clujean Adrian Crivii spune la cât vor ajunge preţurile:

 

Un comentariu

  1. Alina Modovan Răspunde

    Am cautat să cumpăr un apartament în Cluj Napoca și pot să spun că nu mi-a fost ușor. În cele din urmă un prieten mi-a recomandat să apelez la o agenție imobiliară care l-a ajutat să cumpere un teren lângă oraș. Această agenție se numește RTZ Imobiliare & Consulting și m-a ajutat să-mi găsesc apartamentul dorit.

    O puteți găsi aici, are sediul în Florești:

    https://www.rtzimobiliare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un vârstnic de 87 de ani s-a vindecat de coronavirus la Cluj

Un vârstnic de 87 de ani s-a vindecat de coronavirus la Cluj. Potrivit informațiilor oferite de Instituția Prefectului Județului Cluj,...

Închide