Ultima actualizare: ieri, 11:08
Locale

A fost finalizat drumul care leagă Clujul de Sălaj prin Ciubăncuța

A fost finalizat drumul care leagă Clujul de Sălaj prin Ciubăncuța. Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare derulate pe drumul județean 109A (DJ 108B) – Ciubăncuța – Ciubanca – limită cu judeţul Sălaj.

Acestea au vizat sectorul cuprins între kilometrul 56+000 și kilometrul 57+300, cel care face legătura directă cu județul Sălaj, în condițiile în care lucrările de întreținere curentă și periodică, în ansamblu, vizează un sector de drum în lungime de 8,8 kilometri, de la kilometrul 48+500 până la kilometrul 57+300.

În prealabil, au fost executate lucrări constând în realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de balast, realizarea de șanțuri și podețe, precum și de desfundare a podețelor existente, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare şi așternerea de strat de balast stabilizat pe toată lungimea sectorul de drum vizat de lucrările de asfaltare.

De asemenea, pentru completa finalizarea a lucrărilor de întreținere vor mai fi executate lucrări constând în plombări și burdușiri pe restul sectorului de drum asfaltat în cursul anilor precedenți, realizarea și completarea de acostamente, precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

A fost finalizat drumul care leagă Clujul de Sălaj prin Ciubăncuța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
coronavirus
Bărbat mort de coronavirus la Cluj. Bilanțul a ajuns la 21 de morți

Bărbat mort de coronavirus la Cluj. Bilanțul a ajuns la 21 de morți. Acesta a fost confirmat cu COVID-19, în...

Închide