Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Bărbat sfâșiat de câini în Câmpia Turzii. A fost transportat de urgență la spital

Doi câini de talie mare au sfâșiat un bărbat din Câmpia Turzii, în apropierea terasamentului căii ferate. Bărbatul a fost mușcat grav de mână și de picior.

Bărbatul a mers la Spitalul din Câmpia Turzii, unde i s-a administrat un vaccin antitetanos și i s-au cusut rănile. Ulterior, a fost dus la Cluj-Napoca, de către un vecin, unde i s-a făcut un vaccin antirabic.

„Nu vreau decât să știu dacă sunt vaccinați, dacă sunt sănătoși, asta mi-au cerut și doctorii să aflu, dacă sunt vaccinați. Din două în două zile merg la pansat la chirurgie. Mi-au făcut și o mică incizie la picior pentru a curăța rana după care, la mână, o să fiu operat pentru tendonul smuls. Vrem să știm ai cui sunt câinii. Fiind pe zona CFR am solicitat și ajutorul poliției TF care ne-a acordat tot sprijinul pentru găsirea stăpânilor dar nu au găsit nimic până acum. Atenţie, câinii au proprietar, nu sunt vagabonzi”, a declarat persoana mușcată, potrivit Ziarul21.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PRECIZĂRI! Zonele din Cluj unde se poate circula fără declaraţii şi restricţii

Instituţia Prefectului Cluj vine cu noi clarificări, după adresa transmisă astăzi de către Raed Arafat, prin care se clarifică exact...

Închide