Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Clujean prins la domiciliu după ce a omorât un om cu mașina

Clujean prins la domiciliu după ce a omorât un om cu mașina. În noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, la ora 00.45, Poliția a fost sesizată despre faptul că pe Drumul Național 1F, în localitatea Bobota, s-a produs un accident mortal de circulație.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, în timp ce se afla pe partea carosabilă a fost victima unui accident de circulație. Bărbatul a fost gasit decedat la fața locului. După producerea accidentului, șoferul și-a continuat deplasarea.

Verificările efectuate de polițiști au dus la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din județul Cluj. Acesta a fost identificat la domiciliu.

La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, dar și pentru administrarea întregului probatoriu.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției ca urmare unui accident de circulație, produs pe raza județului Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Al doilea clujean mort în 1 Mai de COVID, un bărbat de 68 de ani

Un al doilea deces a fost înregistrat azi în județul Cluj în urma infectării cu COVID - 19, a anunțat...

Închide