Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Declarația pe propria răspundere a fost actualizată! Intervalele orare de circulație ale vârstnicilor sunt menționate

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că relaxarea măsurilor după ieşirea din starea de urgenţă va fi făcută ”pas cu pas”, la intervale de aproximativ două săptămâni.

El a afirmat că, din 15 mai, va fi instituită “starea de alertă”, când purtarea măştii este obligatorie în spaţiile închise şi în mijloacele de transport în comun.

Începând de atunci nu va mai fi necesară declaraţia pe proprie răspundere la deplasarea în localitate, dar “deplasările în esenţă vor fi restricţionate pentru a pleca din localitate”.

În noua Declarație pe Propria Răspundere este modificată doar nota de la final, unde se face referire la noile intervale orare de deplasare pentru persoanele peste 65 de ani: ”Persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani completează doar pentru motivele prevăzute la punctele 1-6 și 9. Deplasarea se face în orice interval orar, pentru motivele prevăzute la pct.1, 3, 6 și 9, respectiv între orele 07.00-11.00 și 19.00-22.00, pentru motivele prevăzute la punctele 2, 4 și 5”.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Training online de susținere emoțională a profesorilor afectați de schimbările majore din educație

Training online de susținere emoțională a profesorilor afectați de schimbările majore din educație. Profesorii din România au acum acces la...

Închide