Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Naţionale

FOTO. Biserică din România, vandalizată! Mesaje jignitoare pe lăcașul de cult

O biserică din localitatea Tăuții Măgherăuș, județul Maramureș, a fost vandalizată de localnici. Oamenii s-au declarat sătui de cântările ce se auzeau în boxele amplasate înafara bisericii. 

Localnicii au scris cu vopsea de culoare albă pe pereţii bisericii mesaje sugestive.

,,Nu mai faceți gălăgie, este sătulă lumea de voi”, apare scris, printre altele, pe peretele bisericii. Polițiștii au deschis un dosar penale pentru distrugere.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

,,Polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați că peretele exterior al unei biserici din oraș a fost distrus. Verificările efectuate au relevat că în noaptea de 2 spre 3 mai, persoane necunoscute au scris cu vopsea albă diferite mesaje pe peretele exterior al bisericii de lemn. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1.500 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale”, spun polițiștii maramureșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
După 15 mai, la ieșirea din localitate va fi necesară declarația pe proprie răspundere

Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă, după o nouă ședință privind măsurile anti-COVID-19. Președintele a anunțat ce presupun...

Închide