Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Mai mulți vitezomani au rămas fără permis. Polițiștii promit că astfel de acțiuni vor continua

Mai mulți vitezomani au rămas fără permis. Polițiștii promit că astfel de acțiuni vor continua. În perioada 12-13 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca acționează pentru creșterea gradului de siguranță rutieră în rândul participanților la trafic și în vederea prevenirii încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare.

La data de 12 mai a.c., în intervalul 08.00-10.30, polițiștii au acționat pe DN 1 –E60, în localitatea Feleacu, urmărind respectarea regulilor de circulație de către participanții la trafic.

În intervalul indicat, au fost constatate și aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, iar în 7 situații, conducători auto au fost depistați în timp ce rulau cu o viteză de peste 50km/h față de limita legală admisă.

Au fost reținute 7 permise de conducere, iar pentru aspecte referitoare la starea tehnică a autovehiculelor a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

În intervalul 08.00-11.30, la data de 13 mai a.c., polițiștii au acționat pe raza localităților Feleac și Vâlcele, pe DN 1 – E60, iar pentru neregulile constatate, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, 21 dintre acestea pentru încălcarea regimului de viteză.

Totodată, au fost reținute 5 permise de conducere pentru depăsirea vitezei legale cu peste 50 km/h, fiind retrase 3 certificate de înmatriculare și 3 seturi de placute cu numerele de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua în perioada următoare.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Mai mulți vitezomani au rămas fără permis. Polițiștii promit că astfel de acțiuni vor continua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. CJC închiriază spații în Tetarom 1

FOTO. CJC închiriază spații în Tetarom 1. Consiliul Județean Cluj și Tetarom S.A., societate în cadrul căreia forul administrativ județean...

Închide