Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Medic clujean, decorat cu Ordinul „Mihai Vodă”, după activitatea din perioada Stării de Urgență

Medic clujean, decorat cu Ordinul „Mihai Vodă”, după activitatea din perioada Stării de Urgență. Locotenentul-colonel medic Dinu Ștefan Chioralia a fost numit directorul medical al Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceva în timpul Stării de Urgență din România, iar în urma activității desfășurate, medicul clujean a fost decorat cu Ordinul „Mihai Vodă”, duminică, de către Înaltpreasfințitul Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

„Pentru mine Suceava a fost o experiență unică, inedită. Bucuria mea sufletească este că am putut să ajut Spitalul Județean, colegii, în perioada în care am fost acolo, și nu în ultimul rând pacienții spitalului. Este o cinste și o onoare deosebită pentru mine să primesc această distincție, ca o recunoaștere a muncii mele depuse acolo, a sacrificiului făcut acolo, departe de familie și de prieteni”, a declarat Dinu Chioralia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Detalii din cazul bărbatului ce și-a omorât soția, în Mihai Viteazu! Femeia a avut o moarte violentă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a făcut publice detaliile din cazul bărbatului ce și-a omorât soția, azi noapte, în...

Închide